28. 4. 2010.

Два месеца након избора конституисана СО Неготин

На конститутивној седници Скупштине општине Неготин, којој је присуствовало свих 45 одборника, одборници Скупштине општине Неготин за председника Скупштине изабрали су Милана Уруковића, са листе СПС-ПУПС-ЈС, а за његовог заменика Нинослава Димитријевића, са исте листе. За секретара Скупштине општине Неготин постављен је Живојин Марковић, дипломирани правник.

Одборничка група Либерално демократске партије сматра да је председник Скупштине требао да буде изабран са изборне листе ДС-а, као странке која има највише одборника у скупштини.

На конститутивној седници скупштине није изабран председник општине, нити је одговорено на питање одборничке групе ЛДП, када ће бити заказана седница на којој ће се изабрати председник општине као и на питање ко је кандидат за председника.


Зашто се скоро два месеца, након одржаних избора, чекало на конститутивну седницу и зашто се одлаже избор председника општине питање је за владајућу коалицију.

6 коментара:

  1. Srećno LDP-ovci....
    Lela!

    ОдговориИзбриши
  2. Cudi me da ste se odlucili za cirilicu, ovo prvi put vidim ( kad je u pitanju LDP )!!! Sto se predsednika opstine tice, previranja jos uvek traju, Shure nece,a Ljubisa hoce, ali mu se ne da! Cvor ce da presece predsednik opstinskog odbora DS Negotin- Dusan Petrovic!

    ОдговориИзбриши
  3. A di si ti Lela jer te skinula drugarica Rada sa liste odbornika?

    ОдговориИзбриши
  4. Uvedite cenzuru kometara ludaci na vidiku

    ОдговориИзбриши
  5. Nadam se vasem konstruktivnom ucescu u daljem skupstinskom radu!
    Pitanje za Vas, da li ste u mogucnosti da izdejstvujete uredjenje povrsina u samom centru grada, u smislu povrsina preko puta crkve i opstine i pored parka koje su ostavljene da bi se posadilo cvece, a tamo je sada korov, zatim prosirenje igralista pored postojeceg u parku, eventualno jedno takvo i u parku kod Varteksa, i uklanjanje pijace automobila iz centra grada?

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман24. јун 2010. 19:40

    Zašto ste se "uspavali"?
    Bor je problem cele regije, a Negotin samo naš gradjana Negotina. Ne možemo da očekujemo da neko za nas radi.
    Zasučite rukave i krenite.
    Lale "oboleo" od bolesti "apatija": "za koga da se bori".
    Treba uložiti maksimalan napor za one koji su ostali da žive u Negotinu.
    Ponašanje u SO je OK. Politička kultura ispred siledžistva.
    Miša

    ОдговориИзбриши