18. 9. 2010.

Nova politika - nova ekonomija- LDP Negotin

LDP protiv krize

LDP je danas po podršci treća stranka u Srbiji. Za nas to znači da nemamo pravo samo da komentarišemo, iako smo do sada uvek bili u pravu. Ljudi od nas traže da mnogo više utičemo i menjamo Srbiju.

Potrebna nam je NOVA POLITIKA, zato što je ona uslov ZA NOVU EKONOMJU!

Svako od Vas je u ovakvoj zemlji onemogućen u ostvarivanju svojih potencijala. Nije tačno da nemamo šanse da živimo normalno i da napravimo takav preokret koji će nam omogućiti da konačno izađemo iz krize koja kod nas traje decenijama. LDP Vas poziva da nam pomognete da realizujemo naš antikrizni paket.

Cilj je da zajedno pomerimo zemlju iz depresivne pozicije u kojoj se sada nalazi.

ANTIKRIZNE MERE

ZA MLADE

Da mladima pružimo upotrebljivo i konkurentno znanje koje će im omogućiti da brzo reše dva najveća problema. Hoćemo okruženje u kojem mnogo učiš, ali imaš perspektivu. Da znaš: ako si vredan i obrazovan dobićeš posao i moći ćeš brzo da kupiš stan!

ZA RADNIKE

Da ih više ne maltretiraju oni koji ih lažu i podvaljuju priče o državi koja će rešiti sve njihove probleme. Mi hoćemo niže poreze i doprinose na platu, efikasno radno zakonodavstvo i slobodnu konkurenciju koja je šansa za vredne!

ZA POSLODAVCE

Da država više ne bude teret i nelojalna konkurencija. Niži porezi, plaćanje PDV po naplati, podsicaj za konkurenciju i obaveza države da odmah plati dugove koje ima prema privredi.
ZA NOVU POLJOPRIVREDU

Na selu danas živi trećina Srbije, a od sela velika većina svih nas. Proizvodnja hrana i moderna poljoprivreda jesu naše šanse, ali nam je potrebna nova poreska i politika subvencija, ali i drugačija politika koja će otvoriti tržišta, pre svega u regionu, na kojima možemo da prodamo svoje proizvode.

NOVA ENERGETSKA POLITIKA
Da promenimo nepovoljan sporazum sa Rusijom, da više ne plaćamo najskuplji i najnekvalitetniji gas i benzin. Da Srbija razvija svoju energtiku brzo i u partnerstvu sa svima, ali da nikada više ne dođemo u situaciju da nam dele sve jeftinije akcije NIS-a koji je prvo ekonomski uništen, a onda predat drugoj zemlji u poslu na koji ne možemo da utičemo.


Нема коментара:

Постави коментар