14. 2. 2011.

ZORAN OSTOJIĆ POSETIO OPŠTINU NEGOTIN

LDP NEGOTIN, 14.2.2011.

Narodni poslanik Liberalno-demokratske partije Zoran Ostojić razgovarao je sa meštanima nekoliko negotinskih sela. Poslanik LDP je prisustvovao i rezanju slavskog kolača povodom Svetog Trifuna, zaštitnika vinogradara, na čuvenim Rajačkim pimnicama.

Zoran Ostojić je na Rajačkim pimnicama u razgovoru s meštanima okolnih sela konstatovao da za razliku od prošle godine nema funkcionera drugih političkih stranaka iz republičke Skupštine. Prošle godine su u predizbornoj kampanji, na ovom istom mestu, svi od reda obećavali procvat i Rajačkih pimnica i opštine Negotin. Izgleda da su sa njima nestala i njihova obećanja.

Sa članovima LDP Negotin i gospodjom Radmilom Gerov, Zoran Ostojić je posetio i sela Crnomasnicu i Rečku. Poslanik LDP je naglasio da je šansa opštine Negotin u medjugraničnoj saradnji sa susednom Bugarskom i Rumunijom i da je vrlo bitno da Srbija što pre postane članica Evropske unije. To može postati samo sa odlučnom Vladom koja ne pristaje na ucene koaliconih partnera i pojedinih stranačkih prvaka. Zoran Ostojić je predstavio i program za razvoj poljoprivrede Liberalno-demokratske partije.


Zoran Ostojić je upoznao meštane negotinskih sela da je LDP pokrenuo inicijativu za uredjenje putne mreže u Istočnoj Srbiji jer je je to preduslov za razvoj kako turizma, tako i poljoprivrede po kojoj je ovaj kraj Srbije poznat.

Нема коментара:

Постави коментар