24. 5. 2011.

DR JASMINA JELENKOVIĆ IZABRANA U STALNI SASTAV GO LDP


Liberalno demokratska partija je prva stranka u Srbiji čiji su članovi imali mogućnost da neposredno biraju predsednika stranke i prva stranka u kojoj je svaki član mogao da se kandiduje za neku od funkcija uz vrlo liberalne uslove za kandidovanje.
Dr Jasmina Jelenković, član Opštinskog odbora Liberalno demokratske partije Negotin izabrana je u subotu u stalni sastav Glavnog odbora Liberalno demokratske partije. Od 1157 delegata, koliko je glasalo na Skupštini Liberalno demokratske partije u subotu 21. maja, poverenje kandidatu OO LDP Negotin, dr Jasmini Jelenković dalo je 778, pa je ona između 75 kandidata, po broju glasova četvrta.
Izbor našeg kandidata u GO Liberalno demokratske partije je veliki uspeh za naš opštinski odbor, ali i za sam grad, jer smo sigurni da će dr Jasmina Jelenković svojim radom doprineti uspostavljanju boljih veza Negotina sa Beogradom, ali i celog regiona, s obzirom na to da će ona u glavnom odboru predstavljati i Timočki region.

Prilikom kandidature ona je i sama istakla da je spremna da se aktivno uključi u ostvarenje vizije moderne Srbije, poštujući principe i program Liberalno demokratske partije.


4 коментара:

  1. Анониман24. мај 2011. 17:33

    Čestitke Jasmini koja je i izvnredan lekar i čovek! Mile Savović

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24. мај 2011. 18:14

    odličan lekar veliki čovek,u politici neka joj bog pomogne

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман25. мај 2011. 15:09

    Odličan prijatelj, svaka čast, čestitam. - Damir Jahić

    ОдговориИзбриши