14. 6. 2011.

Predsednik LDP Čedomir Jovanović u Negotinu 17.juna u Domu kulture. DOGOVOR ZA PREOKRET



Poštovani,


Pozivamo Vas na tribinu Liberalno demokratske partije 17. juna u 20 sati u Domu kulture u Negotinu, na kojoj će predsednik LDP gospodin Čedomir Jovanović govoriti o izbornoj platformi Liberalno demokratske partije „DOGOVOR ZA PREOKRET“.


Ne postoji brzo rešenje koje će oporaviti Srbiju, ekonomiju i ljude u njoj, ali postoji neminovan put preokreta koji se mora pokrenuti da bi se to dogodilo. Naš cilj je dobijanje podrške i partnerstvo sa ljudima za vođenje zemlje tim izazovnim, ali jedinim mogućim putem. Govorimo o političkom preokretu, a ne o zauzimanju vlasti po svaku cenu. Zato su naše poruke precizne i logične – dogovor sa sindikatima, ako žele da pomognu svom članstvu da živi normalnije. Dogovor sa poslovnim svetom, ako nameravaju da iskorače iz sistema u kojem zavise od politike, države i poslova sa njom, iako znaju da su u takvom odnosu osuđeni na propadanje. Dogovor sa civilnim sektorom, kako bi pomogao da građani budu uključeni u politiku na način koji će im omogućiti da zaštite svoja prava i interese.  

Prostor za preokret pokušavamo da stvorimo tako što ne obmanjujemo da će sve biti bolje kada dođemo "mi" umesto "njih". Preokret nas obavezuje da budemo još precizniji u svom programu i jasno definišemo cilj ove zemlje, način i vreme u kojem će taj cilj biti ostvaren, kako bismo se suprotstavili nemoći vlasti. Politika se smučila ljudima, ali to nije razlog da javne poslove prepustimo demagozima koji bi da ukinu ili potkopaju demokratiju, uz opravdanje da žele da naprave jeftiniju državu.

Naš DOGOVOR ZA PREOKRET treba da podrže svi oni koji takvu Srbiju žele. Sa tom podrškom bićemo u prilici da menjamo zemlju i život u njoj.


           S poštovanjem, 
                                                                                                                      LDP NEGOTIN
 


6 коментара:

  1. Анониман14. јун 2011. 18:35

    Ma kakav Ceda,danas bio Dulic i odveli ga da vidi put ka Jabukovcu,ponesto je uradio Puljec sad nastavlja Vlajko,Jabukovac centar vasione.Nama ostade jedino da recikliramo djubre i da ga sortiramo za drugo nismo.

    ОдговориИзбриши
  2. A,to sto komunalci sutra najavljuju strajk i zvanicno sa Gerovkinim 90% rada o tome nista,mi zivimo za Cedu i njegove reci cemo prepricavati kao apostolske izjave.Nece nam pomoci Ceda ni Dulic moramo nesto uraditi sami.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман14. јун 2011. 19:06

    Dogovor za preokret-jedino resenje za celu drzavu.Poydrav.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман14. јун 2011. 19:56

    Ma setite se samo da je i Acu podrzavao SPS kad su ga komunalci skidali a i sada podrzavaju Cedu. A kazu da je danas doneta odluka o ulasku u strajk. Bice veselo leto za negotinske politicare. Nekome ce se Ceda obiti o glavu,ja mislim Urukovicu.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман14. јун 2011. 20:03

    Ma Dulica vodio Ceda na Rajacke pimnice,kazu tamo ima otvoren racun kod radnice komunala.Prosli put napravio ceh za 27.000 Trosi Ceda pare vise nego Karic u najbolje vreme,a niko nista ne prica dokle se stiglo sa onom masinom za asfalt.Jer to pojeo neko 14000 evra,a firma kazu ne postoji.Pa sta je sa tim sudstvom,ne sme niko da prijavi ili nadlezni zatvaraju oci.Zar misle da ce tako u nove izbore.Nece moci.Radmila stavi ih u mali dzep,nisu ti oni ni ispod nokta.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман15. јун 2011. 13:18

    zavrsi se skupstina i niko ni rec o komunala,a vamo hocete da neko glasa za vas ,pa cije bi to interese zastupali ,vase,e pa onda glasajte sami za sebe.

    ОдговориИзбриши