7. 8. 2011.

SUNCOBRANI

Zna li lokalna vlast ko je Đorđe Stanojević ?

Da li neko u ovom trenutku može da priđe do spomenika ovom velikanu ? 

Da li turisti i posetioci mogu da naprave fotografiju ispred spomenika Đorđu Stanojeviću ?

Odgovori na sva tri pitanja, kao i na mnoga druga su negativni ! Pitate se zašto ?

Zato što su vlasnici lokala, koji se nalazi pored spomen obeležja Đorđu Stanojeviću, postavljanjem suncobrana sakrili spomenik negotinskom velikanu.

MI U LIBERALNO DEMOKRATSKOJ PARTIJI ZATO PITAMO KOALICIJU NA VLASTI :

Ko je dozvolio postavljanje suncobrana ispred spomenika Đorđu Stanojeviću ?

- Da li su suncobrani postavljeni u skladu sa odlukom o postavljanju bašti i manjih montažnih objekata u centralnoj zoni grada ?

- Da li neko namerno zatvara oči pred ovim sakrivanjem spomenika negotinskom velikanu, s obzirom da gotovo svako veče predsednik Skupštine opštine Negotin mr Milan Uruković i pojedini članovi Opštinskog veća sede u bašti tog lokala ?

Šta radi inspekcija koja je zadužena za kontrolu postavljanja bašti i suncobrana ? Da li im neko ne dozvoljava da uklone suncobrane ispred Đorđa Stanojevića, jer smo sigurni da su to povlastice vlasnicima lokala za učlanjenje u SPS i potpredsedničku funkciju u Omladini SPS-a.

Liberalno demokratska partija pita šta je sledeće? Možda otvaranje lokala u dvorištu Mokranjčeve kuće, Todorčetovog konaka ili Muzeja „Krajine“.

VELIKANIMA SE TREBA PONOSITI, ALI I ČUVATI USPOMENU NA NJIH, A NIKAKO IH NE TREBA SAKRIVATI IZA SUNCOBRANA I STOLOVA !  



7 коментара:

  1. Ovaj tekst zasluzuje oznaku "БЕЗ КОМЕНТАРА".Sta reci na ovakvo skrnavljenje spomenika nasim velikanima.Ko ima pravo na to?Odgovor je jednostavan SPS.Pogledajte njihov blog.Od 20.aprila objavili su 14 postova,ni na jedan nema NIJEDAN komentar.Znate li zasto?Pozitivni ne postoje,cak ni od njih samih,a NEGATIVNE ne objavljuju jer ih se sami stide.Ja sam na svaki uputila komentar razlicitog sadrzaja,naravno,ali nijedan im nije po volji.Tako radi SPS.Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  2. pa ko je bre taj djordje stanojevic?!
    cvetkovic dragan

    ОдговориИзбриши
  3. nadam se da je ovo pitanje bilo cisto zezanje!!!! bila bi sramota da je drugacije!!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  4. pa ta basta postoji 10 godina pre,za vreme i posle vase vlasti... ne vidimo razlog sto bi sada nekome smetala.

    ОдговориИзбриши
  5. U tome i jeste poenta.Postoji dugo,ali nikada ovako nakaradno.Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  6. Basta postoji, ali nikada suncobrani nisu zaklanjali spomenik Djordja Stanojevica. Ali magi se plasi da ga ne izgori sunce, kad uvece pije pivo, pa je svojim omladincima dozvolio postavljanje suncobrana ispred jednog od negotinskih velikana. Mozda to uskoro ucine i ispred druga Hajduk Veljka!!!

    ОдговориИзбриши