19. 3. 2011.

MLADI - POTENCIJAL LDP


Na Skupštini Mladih LDP održanoj u beogradskom Domu omladine kojoj su prisustvovali mladi LDP iz cele Srbije, za predsednika mladih Liberalno-demokratske partije izabran je Đorđo Žujović.
                                                 
Poslanik LDP u Skupštini Srbije i član Predsedništva Liberalno-demokratske partije Bojan Đurić poručio je Mladima da su rezultati te stranke na prethodnim izborima njihov najveći kapital za koji se nada će biti uvećan u izbornoj 2011. godini.

- LDP nikada nije bila stranka koja je gajila bilo kakvu vrstu tutorskog odnosa prema mladima i upravo su mladi ona snaga koja povezuje stranku na međunarodnom nivou i na nivou naše države. Mladi nisu topovska hrana i topovsko meso u političkim kampanjama koji služe samo da lepe plakate dosadnih političara” istakao je Đurić i dodao da mladi u LDP treba da imaju „mnogo više od autonomije, a malo manje od nezavisnosti”.

- Liberalno-demokratska partija je kroz čitav niz akcija uspela da kandiduje vrlo kvalitetne političke projekte koji su usmereni na vas i generaciju kojoj pripadate, - kazao je Đurić i poručio Mladima LDP da je “mnogo toga iza nas, a još mnogo više ispred".

Đurić je rekao da je za Liberalno-demokratsku partiju ova godina počela pre 1. januara, i da će se završiti onoga trenutka kada budu završeni izbori na kojima će LDP potvrditi čvrstu poziciju treće stranke u Srbiji i poziciju stranke koja predstavlja najjasniju alternativu onome što je danas vlast u Srbiji.

Skupštini Mladih Liberalno-demokratske partije prisustvovali su i poslanici LDP u Skupštini Srbije Nataša Mićić, Nenad Prokić, Zoran Ostojić i Kenan Hajdarević...

9 коментара:

  1. Анониман28. март 2011. 18:13

    teme su krajnje zanimljive.Recimo kao proslava dana skole u Branku gde je cela elita krkala ,a kad treba ucenike nagraditi onda knjiga od 300 din.Za rucak se ne stedi,staro srpsko dodvoristvo
    vlasti.Inace su se i sami Nemci za vreme drugog rata cudili kako ima toliko prijavljivanja (danas bi rekli cinkarenja) medju Srbima.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман29. март 2011. 10:58

    Moram da zapazim da, u poslenje vreme, su hrabri da nešto kažu samo anonimni, ako izuzmemo blogere.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман31. март 2011. 17:50

    Da li je vaznije da li je neko anoniman ili sta komentar govori?Anonimnost je relativna stvar kada su blogovi u pitanju.Ja cu se,recimo,potpisati,kako cete Vi znati ko sam ja i da li se zaista tako zovem?Ovde nema utvrdjivanja identiteta.Ali,to je nebitno,ono sto ja hocu da iznesem je podatak iz Sl.lista opstine Negotin,broj 9 od ove godine.Pogledajte i sami,Odeljenje za budzet objavljuje ispravku Programa za koriscenje sredstava ya poljoprivredu jer su napravili gresku oko ovlascenja za raspisivanje konkursa.Postavlja se pitanje odkle pravo ovom Odeljenju da ispravlja Program predsednika opstine?Predsednik opstine je morao sam da donese akt o izmeni Programa,a eventualno TEHNICKU GRESKU koja je nastala prilikom objavljivanja mogla bi da ispravi sluzba koja je nadlezna za objavljivanje akata ili Sluzba za poslove predsednika opstine koja,koliko ja znam,postoji u Opstinskoj upravi.Ovde se ocigledno radi o zloupotrebi mogucnosti ispravljanja tehnickih gresaka,kako bi se pokrila greska u primeni Programa koji vrlo logicno predvidja da Konkurs raspisuje Komisija.Mirjana.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман31. март 2011. 22:36

    Opet stranci dosli u Negotin da ih molimo za milostinju kao da nemozemo i sami nesto da uradimo.Govorim o razvoju turizma u koji se svi kunu kad je u pitanju predizborno obecanje.Prica se vec 15-20 godina da treba obezbediti infrastrukturu(put)i decenijama nista se neradi po tom pitanju,treba neko da vam napravi put iz EU,kako da ne mi cemo samo da lencarimo ,a oni da nam daju pare za trosenje,alo vlast, opozicijo arbajt,nema demagogije rad oslobadja od zlih misli ha,ha,ha...

    ОдговориИзбриши
  5. Odakle ce biti para kad vlast trosi na gluposti.Da li ste culi za nov auto u opstini.Niste?Opozicija ne moze da pravi puteve,niti bilo sta drugo,a negotinska vlast je prvo kupila kola,pored dobrog auta koji je ostavila predhodna.Pogledajte blog SPS,pa cete videti sta su uradili i kojim parama.Pogledajte sajtDS,pa cete videti kada su poslednji put nesto uopste napisali nama-gradjanima,a inace nema drugih izvora informacija.Kada ste poslednji put culi predsednika opstine da se obratio gradjanima.Verovatno nema sta da kaze.

    ОдговориИзбриши
  6. Nekada,ne tako davno,svi razvojni plabnovi su se razmatrali i po selima. Kada je to prestalo ljudi se doseliše u grad, ali i tu dobiše "šipak"
    Naravoučenije:vlast je nedeljiva, pogotovu kada se pokondiri seljak, pardon doseljeni gradski čovek.

    ОдговориИзбриши
  7. Koji presednik,zar mi imamo i presednika opstine,ja sam ga cuo samo na svadbama ,doduse nije pricao vise je pevao.
    Naravoucenije,zuti su upropastili Srbiju vise od SPS (za krace vreme),a sada udruzeni pa to je dupla snaga .

    ОдговориИзбриши
  8. zasto neskinete sa bloga sliku strahinje,minornog politicara sa 10 glasova u negotinu,ruzi blog

    ОдговориИзбриши
  9. ako neobjavljujete komentare gde se isfrustrirani i nezaposleni prazne onda ugasite blog i ovako teme "setnje "i ostalo su smorne pa moraju da se prepucavaju.Jedini nacin da mozes nekog da ispljujes ljudski je blog,televizija nepostoji u Negotinu.
    Kad smo zavisni od tracarenja nemojte da nam uzimate i to .

    ОдговориИзбриши