30. 4. 2011.

STOP AUTOMOBILIMA I MOTORIMA U CENTRU GRADA


MladI LDP Negotin organizovali su akciju u centru grada pod sloganom „Stop automobilima i motorima u pešačkoj zoni“ kako bi animirali nadležne da reaguju na očiglednu bahatost nesavesnih sugradjana.
Našu akciju podržao je veliki broj Negotinaca svojim potpisima. Akcija se nastavlja i u sredu 4. maja kada u Negotin dolazi „Karavan mladih Liberalno demokratske partije“.

-     TRAŽIMO HITNO REAGOVANJE SAOBRAĆAJNE POLICIJE I NADLEŽNIH OPŠTINSKIH SLUŽBI U VEZI REGULISANJA I ZABRANE SAOBRAĆAJA U PEŠAČKOJ ZONI

-    CENTAR GRADA NIJE PISTA ZA POKAZIVANJE BAHATOSTI !

-    KOLIKO JOŠ ULIČNIH SVETILJKI TREBA DA BUDE OBORENO ?

-    CENTAR GRADA NIJE PARKING ZA AUTOMOBILE!

-    NAJSTROŽE KAZNE ZA NEPOŠTOVANJE DONETE ODLUKE O REGULISANJU SAOBRAĆAJA U CENTRU GRADA!

-    ŠTA TREBA DA SE DOGODI DA BISTE REAGOVALI?

-    HOĆU DA BEZBEDNO ŠETAM!

-    HOĆU DA MALA DECA BUDU BEZBEDNA U CENTRU GRADA!

-    OVO JE 21. VEK!

- OVO JE GRAD SVIH NAS!

Neshvatljivo je da postoje pojednici koji svakodnevno koriste centar grada kao parking za svoje automobile, i pojedini vlasnici lokala koji vrše dostavu robe bez ikakvog reda. 

Ovu priliku samo iskoristili i da uputimo apel svim vozačima, a naročito mladjima, da voze pažljivo i poštuju saobraćajne propise. Poznato je da se u letnjim mesecima u Negotinu dogodi veliki broj saobraćajnih nesreća u kojima najviše stradaju mladi ljudi. Ova akcija je bila pod sloganom “NE BRŽE OD ŽIVOTA! BOLJE JE IZGUBITI SEKUND ŽIVOTA NEGO ŽIVOT U SEKUNDI!”



4 коментара:

  1. Анониман2. мај 2011. 09:30

    Ideji treb dodati i uzasno prljave parkove nakon nocnih zurki mladih negotinaca, ispreturane kontejnere od strane kucica i nazalost gladnih i siromasnih negotinaca. O kucicima ne vredi ni govoriti ovaj problem niti neko zeli da resi niti ocigledno sme. Prosetajte nocu ili po danu sve jedno ispred bivseg Biomela iza zgrade muzicke skole, na redu je treci okot brojali mi. Mislim da je krajnje potrebna nekakva komunalna policija i ja sam za kaznjavanje metla i krpa u ruke pa sto unistis a ti operi i ocisti. Obidjite gradove u nasem susedstvu. Pa dal je moguce da smo toliko aljkavi i strokavi i da nas bas briga gde i kako zivimo.Komo se Negotin ne svidja nek se seli brate u toplije krajeve.Sto se automobila u pesackoj zoni tice , ja im se licno ne sklanjam i namerno setam sto laganije ispred njih pa cak i kada trube. To sto je neko namako lovu avako ili onako je njegov problem, bas me zanima dal mu zena dozvoljava da obuven udje na tepih u dnevnu sobu!!!!!! Nece da moze vise!!!!!!!!
    Marija

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман2. мај 2011. 22:59

    Da li ima mesta da se traži na prvoj sednici SO da se formira anketni odbor koji bi ispitao razloge zašto je naš čovek odustao i odjavio firmu koju je registrovao za izgradnju farme vetrenjača za proizvodnju struje na vetar?

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман3. мај 2011. 09:41

    A tender za prevoz djaka stalno se obar ,zasto to radi Moto boem kad se ovi dogovorili,ili tender za renoviranje struje u opstini i sudu takodje pada,pa zar paf ima dusu da ga stalno obara nema smisla.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман4. мај 2011. 11:58

    Da li je neko gledao sinoć našeg predsednika? Ima li većeg blama od onog što je Vlajko priredio sinoć? Taj čovek stvarno iznenadjuje, kao da nije predsednik opštine već godinu dana, pa zar ništa baš nije mogao da nauči. Ili da su mu bar pripremili odgovore na pitanja, a ne da se bruka onako. A mobilni?! hahahahaha Stidi se demokratksa stranko!

    ОдговориИзбриши