21.04.2011.

USKRŠNJA ČESTITKA!Opštinski odbor Liberalno-demokratske partije čestita svim vernicima veliki hrišćanski praznik Uskrs.
Poštujući hrišćanske vrednosti i  tradiciju gradimo sebe, a radom i verom možemo učiniti život kvalitetnijim, lepšim i humanijim. S nadom da će nam ovaj veliki praznik doneti još više poštovanja i humanosti medju ljudima
                                                                                           
                                         HRISTOS VOSKRESE!

4 коментара:

 1. Lepim željama pridružujem se i ja, a evo šta je povodom predstoječeg praznika napisala moja unuka Nina K. učenica IV razreda osnovne škole

  Vaskršnja molitva

  Vaskrs mi kuca na bela vrata
  Molim te Bože da nema rata
  Molim te Bože da svuda
  vlada sloga,
  da ljubav i mir
  pobedi zloga.

  Da svi budu zdravi,
  želimo sada mi.
  O Bože molim te
  pomozi nam ti!

  Miša

  ОдговориИзбриши
 2. STIPENDIJE.U konkursu za iste stoji da prioritet imaju studenti i ucenici koji su doneli neke nagrade sa republickih takmicenja i koji imaju veci prosek ,preko 9.LAZU,jer svi ti ucenici i studenti vec primaju neki vid stipendija i kredita od republike.Bolje bi bilo da pise da se boduje ko je dao uslov u oktobru i novembru i ko ima prosek iznad 6,maksimalno 6.5.
  Znaci farsa.

  ОдговориИзбриши
 3. Miso,imate talentovanu unuku,ali i mudru.Vaskrsnja molitva izrazava snazne zelje.Svaka cast.Nini i njenoj porodici srecni praznici i najlepse zelje,Dusica.

  ОдговориИзбриши
 4. pripremite se za diskusiju na skupstini valjda ste dobili dovoljno materijala iz javnih preduzeca,da vidimo ,da li cete raspaliti ili koketirati sa vlascu.
  zivimo u nadi

  ОдговориИзбриши