19. 7. 2011.

dr. Jasmina Jelenković - Poverenik LDP Negotin





Na današnjoj Konferenciji za novinare, član Biroa Liberalno demokratske partije, Radmila Gerov obavestila je članove, simpatizere LDP-a i gradjane opštine Negotin, da je zbog prezauzetosti pojedinih funkcionera i članova opštinskog odbora, u proteklom i narednom periodu da aktivno rade na sprovodjenju politike Liberalno demokratske partije doneta Odluka o raspuštanju opštinskog odbora LDP Negotin.

,,Za poverenika LDP Negotin imenovana je dr. Jasmina Jelenković, čiji je osnovni zadatak da zajedno sa svim članovima LDP Negotin pripremi novu izbornu skupštinu kao i da organizuje rad kako bi se stranka što bolje pripremila za predstojeće Parlamentarne i Lokalne izbore.,, istakla je Radmila Gerov


Poverenik LDP Negotin, Jasmina Jelenković izmedju ostalog je naglasila:


,,Moj zadatak kao poverenika biće da nastavim sprovođenje politike Liberalno demokratske partije i izborne  platforme „Dogovor za preokret“.


Naša izborna platforma podrazumeva da mi kao građani ove zemlje, imamo pravo da znamo šta će biti sa nama sutra, za šest meseci, godinu dana.

Liberalno demokratska partija nikada neće zbog glasova manipulisati građanima obećavajući im granični prelaz ili 1000 radnih mesta. Mi nećemo svoju politiku zasnivati na siromaštvu ljudi, govoreći da će odmah sutra biti bolje. 
 

Moramo da pokrenemo poljoprivredu, privatno preduzetništvo, da vratimo mlade, školovane i ambiciozne. Za ostvarenje ovih ciljeva potrebno je da zajedno učinimo napor da sebe motivišemo da svojim znanjem i iskustvom damo doprinos razvoju.


Svi koji žale što je LDP uvek u pravu, ali ne može da utiče jače na državnu politiku, u ovom trenutku treba da se aktiviraju i uključe. Mnogo pre izbora i izborne kampanje, pre besmislenih obećanja koja će nuditi drugi, pre ulaska u borbu za procente.

Zato pozivam sve građane opštine Negotin, koji imaju ideje, predloge, inicijative, koji žele da se njihov glas čuje i uvaži, da nam se pridruže i dodju u prostorije Liberalno demokratske partije u Negotinu, ulica JNA broj 10, svakog ponedeljka, utorka i srede od 19-21 sati, kako bi zajedno promenili život u našoj opštini na bolje.,,

2 коментара: