28. 12. 2010.

Novogodišnja čestitka

Poštovani prijatelji,

Opštinski odbor LDP NEGOTIN svim gradjanima opštine Negotin čestita predstojeće praznike. Želimo vam u novoj 2011. godini mnogo više sreće, zdravlja i uspeha.

Liberalno-demokratska partija je poznata po tome što gradjanima Srbije govori istinu, ne zasniva svoju politiku na priči o tome kako će u 2011. biti mnogo lakše i lepše. Svi mi moramo da svojim radom učestvujemo u stvaranju te bolje budućnosti, ako ne zbog nas, onda zbog generacija koje dolaze za nama. Dosta smo više uzimali budućnost mladima zarad nečijih političkih poena i dogovora.

Srbiji se žuri. Srbija ne može da čeka 2020. godinu. Srbija hoće da živi sada, ne sme da zastaje više kako bi ispunila želje onih koji su ih davno ostvarili. Vraćanjem u prošlost ostaćemo bez budućnosti.

Liberalno-demokratska partija veruje u vas, veruje da možemo zajedno da ostvarimo naše ideje. Zajedno možemo da učinimo i pokažemo da Negotin i naša opština zavise od nas samih, da ovde žive ljudi i kad prodju izbori.

Dragi prijatelji, prostorije LDP-a su otvorene ponedeljkom i sredom od 18-20 sati, a subotom od 10-12 sati. Vaši predlozi i ideje su naša snaga.

Puno sreće, zdravlja i uspeha u narednoj 2011-oj,

Vaš OO LDP-Negotin




1 коментар:

  1. Hvala,ja Vam zelim uspesnu nastupajucu 2011.godinu,ali i sve ostale,a narocito prvu izbornu godinu.Nadam se da ce LDP na sledecim izborima uspeti da bude znacajan ucesnik u vlasti na republickom nivou i najjaci na lokalu.LDP to moze i zasluzuje.Dusica.

    ОдговориИзбриши