24. 2. 2011.

ŠETNJA ZA ZORANA- 12. MART 2011. BEOGRAD


Poštovani prijatelji, OO LDP Negotin organizuje odlazak  u Beograd na tradiconalnu „Šetnju za Zorana“ Svi zainteresovani mogu se prijaviti:

1.U prostorijama LDP Negotin JNA  10 ili na telefon 549-900. Radno vreme: ponedeljkom, utorkom i sredom od 17-20 sati i subotom od 10-13 sati.

2. Na e-mail adresu ooldpnegotin@ldp.rs  gde možete ostaviti svoje podatke kako bismo vas kontaktirali i pružili detaljnije informacije;

3 Porukom preko Fejsbuka http://www.facebook.com/profile.php?id=100001773685286  gde možete ostaviti svoje podatke kako bismo vas kontaktirali i pružili detaljnije informacije;
 

I ovog 12. marta, Liberalno-demokratska partija organizuje Šetnju za Zorana, koja ove godine ima posebnu težinu. Moramo jasno da pokažemo za šta smo, da pošaljemo poruku da je Srbija spremna za neophodan preokret, da ćemo bez kompromisa pokrenuti društvo.

Hajde da zajedno 12. marta pokažemo da smo spremni da preuzmemo odgovornost za Srbiju, da je pokrenemo ka dugo očekivanoj i od svih najavljivanoj boljoj budućnosti.

                                    
IDEJA NE SME DA STANE! SAMO VEROM U SEBE MOŽEMO UČINITI PREOKRET!

1 коментар:

  1. Poštovani čitaoci bloga,komentari uvredljive sadržine ubuduće neće biti objavljivani. Smatramo da je moguće iznositi kritike na nečiji rad bez uvredljivih konotacija na nečiju privatnost. Pošto je primetno pojavljivanje pojedinih komentara iz prošlogodišnje kuhinje prinudjeni smo da vas zamolimo da rad kako lokalnih tako i državnih organa i ministara ocenjujete kritički, ne vredjajući privatnost ličnosti o kojoj govorite.Hvala!

    ОдговориИзбриши