30. 11. 2010.

Zoran Ostojić u poseti opštinskom odboru LDP u Negotinu

Zoran Ostoijić, narodni poslanik LDP-a u Skupštini Srbije, posetio je u ponedeljak 29.novembra opštinski odbor LDP u Negotinu. Član Predsedništva i Političkog saveta LDP-a, govorio je prisutnima o programskim načelima i politici koju ova parlamentarna partija zagovara.

Osnova razvoja svakog regiona u Srbiji, pa i ovog Timočkog su dobri putevi, a njih pogotovo u ovom regionu nema, koliko je on primetio dolazeći u Negotin. Strane investicije neće doći tamo gde nema dobrih puteva i zato se LDP zalaže pre svega za izgradnju putne infrastrukture.

LDP se zalaže i za veća ulaganju u poljoprivredu, za izgradnju uslova da mladi ostanu u svojim gradovima i selima.

Zoran Ostojić odgovarao je i na pitanja prisutnih članova i simpatizera Liberalno demokratske partije u Negotinu.


3 коментара:

  1. Nadam se da cete mi objaviti komentar. Koja partija se ne zalaze nainfrstrukturi putevau manjim sredinama, koja pratioja ne govori o boljim uslovima u Negotinu. U cemu je ralika izmedju nstupa gospodina Ostoijica i drugih politicara u vreme predizborne kampanje? Ima razlike?! Oni dolazili tada , a on po zavrsetku kamranje. Rezlultat isti- daleko je Beograd uverih se po stoti tup!

    ОдговориИзбриши
  2. Anonimnom od 03.23.Ocigledno ste veoma nervozno komentarisali,sto se moze videti po greskama koje ste pocinili,jer su one ocigledno lapsusi u kucanju.Medjutim,izrekli ste veliku istinu,da je g/din Ostojic dosao POSLE,u tome je i osnovna razlika od onih VELIKANA koji su dolazili u izbonoj kampanji.Gde su oni sada?U svojim foteljama,zar ne?Gde je sada g/dja DJukic/Dejanovic koju smo ovde gledali nekoliko puta?Gde su da vide sta im rade predstavnici na vlasti u Negotinu?Pa neka su rezultati i isti,ali nisi nista manji.Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Dobro je da je LDP pokazao da nisu samo izbori bitni, lepo je to, samo nekako svi pricaju iste price.

    ОдговориИзбриши