31. 10. 2011.

Napad na prostorije LDP-a je potvrda ispravnosti politike PREOKRETA!





Razbijanje stakla na prostorijama OO LDP Negotin jasno govori o strahu od jačanja Liberalno demokratske partije i ideje PREOKRETA! koju podržava sve veći broj građana Negotina.



“Noćašnji kukavički napad na prostorije LDP-a je još jedan dokaz ispravnosti naše politike i dokaz da je PREOKRET! neophodan Negotinu. Mi razumemo strah političkih protivnika od sve veće i veće podrške građana politici LDP-a ali nikako ne možemo da opravdamo nasilje, zato očekujemo i od njih da se oglase ovim povodom i osude napad”, rekla je Jasmina Jelenković, poverenica OO LDP Negotin.




“Ovaj napad neće nas uplašiti niti sprečiti u radu i sprovođenju PREOKRETA! Naprotiv, ovakvi napadi na nas su nam samo vetar u leđa da još više radimo na širenju naše politike”, istakla je Jelenkovićeva.


OO LDP Nagotin najoštrije osuđuje ovaj vandalski akt i očekuje da će huligani ubrzo biti uhvaćeni i procesuirani. Takođe, očekujemo i da saznamo inspiratpore ovog napada.


10 коментара:

  1. Miroljub Miki Đergović31. октобар 2011. 19:04

    Bojim se da će nasilja takvog tipa, biti sve više. Lažne patrijote, klerofašisti, naši, njihovi, dveri, porta, plotovi i tarabe... Sve se udružilo protiva evropske budućnosti Srbije! Ali, bez obzira na sve, građani polako shvataju lažnu politiku Tadića "I Kosovo i Evropa" i lažno obećanje Nikolića "I Kosovo i Rusija". Pogotovu što shvataju da su svi narodi "pobegli" od Rusije i pridružili se Evropi. Zato samo napred, u PREOKRET! Za Srbiju u civilizovanom društvu!

    ОдговориИзбриши
  2. Napred LDP Negotin i samo nastavite sa dobrim radom. Fizičko nasilje i vandalizam je još jedan dokaz nemoći tih što rade takve stvari i uplašenosti istih - i počinioca i naručioca. Videćemo se na izborima koji slede. Pozdrav
    Miki

    ОдговориИзбриши
  3. Nemojte da brinete, kada dodjemo na vlast, to prozorsko staklo debelo cemo da im naplatimo!

    ОдговориИзбриши
  4. Zivim u Borskoj i u opste nemam grejanje, juce cujem na opstinskom vecu donete nove cene grejanja preko 90 dinara. sta ova vlast misli, kako ce dobiti na izborima, moje komsije i moja porodica nema sanse da im daju glas. Ovi, mislim na rukovodstvo nemaju ni elementarno znanje kako grejanje funkcionise! Smesno!

    Zenislav

    ОдговориИзбриши
  5. @Zivim u Borskoj i u opste nemam grejanje, juce cujem na opstinskom vecu donete nove cene grejanja preko 90 dinara. sta ova vlast misli, kako ce dobiti na izborima, moje komsije i moja porodica nema sanse da im daju glas. Ovi, mislim na rukovodstvo nemaju ni elementarno znanje kako grejanje funkcionise! Smesno!

    Zenislav


    I,kakve veze ovaj komentar ima sa temom?

    Ljudima iz LDP-a puna podrska i neka ovo bude zadnji atak na prostorije neke politicke partije u Negotinu.

    ОдговориИзбриши
  6. Sve ima veze sa temom, pa tako i grejanje. Na žalost ova vlast je potpuno nesposobna da reši bilo koji problem u gradu. Da li je to grejanje, problem pasa lutalica, loš rad opštinske uprave, monopol JKP-a kao i bankrot istog na čelu sa nesposobnim direktorom, napad na prostorije bilo koje partije, pa tako i LDP-a, sve je to usko povezano jedno sa drugim i sve zajedno ukazuje da su čelnici opštine potpuno nesposobni da ovaj grad vode. Znam da nema veze sa temom, ali šta bi sa tim čuvenim prelazom na Djerdapu, obećanim pre dve godine u predizbornom kampanji?

    ОдговориИзбриши
  7. Anonimnom od 3.11. u 10.07

    Kako šta bi? Pa gradi se put ka istom, odnosno trotoar pod kontrolom iskusnih samoupravnih mahera iz SPS-a. Trotoar pored Doma zdravlja je samo početak tog puta, i predstavlja dobro utabanu stazu svih koja vodi do prelaza Đerdap 2. Kada stigne do prelaza, otvoriće se.

    ОдговориИзбриши
  8. Samo da se nadovežem na prethodni post, ako u Google Maps aplikaciji tražite uputstva za vožnju (Get Directions) od Negotina do Drobeta-Turnu Severina, zamislite...Google pokazuje tri varijante i sve tri su preko prelaza PRAHOVO!?!? :) Jel' vidite da radi prelaz... ;) pozzz

    ОдговориИзбриши
  9. Anonimnom od 1.11. u 17,47
    Prvo skoči pa kaži hop - barem narod tako priča.
    I ja bih želeo da gospođa Gerov ponovo bude predsednik opštine, ali se bojim da su njene ambicije veće. Neznam kako će da "pregrmite" koalicionog partnera SPO barem u Negotinu?!
    Inače ne potcenjujte nikog, barem ne ove koji su sada na vlasti. Smisli će oni kako opet da nas prevedu žedne preko vode.

    ОдговориИзбриши
  10. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/287471/Markovic-Izbora-nece-biti-u-opstinama-gde-su-odrzani-vanredni

    ОдговориИзбриши